Het enige wat hertogin Meghan nooit heeft veranderd na haar bruiloft

En dat is eigenlijk best gek.

Lees ook

Hertogin Meghan is driekwart jaar getrouwd met prins Harry – time flies – en haar hele leven is veranderd. Toch is er één opvallend dingetje hetzelfde gebleven, wat je zal verrassen. 

LEES OOK: Britse hof woedend op Meghan: 'Een koninklijke schande'

Door de titel van hertogin te krijgen, heeft Meg een hoop regels gekregen waar ze zich aan moet houden. Zo mag ze bijvoorbeeld geen donkere nagellak dragen en mag ze geen babyshower geven (een kleine greep uit de lijst). Oké, ondertussen is wel bekend dat de voormalige actrice zich niet aan álle regels houdt. Thank God, anders zou het leven ook maar saai zijn.

Telefoonnummer

Nu is ook nog eens gebleken dat Megs telefoonnummer als hertogin gewoon hetzelfde is gebleven. 'Je hebt me sinds de week van ons huwelijk niet bereikt en hoewel je beweert dat je geen manier hebt om contact met me op te nemen, is mijn telefoonnummer hetzelfde gebleven', schreef ze in een lange brief aan haar vader. Mocht je dus ooit met haar in contact zijn gekomen via WhatsApp toen ze nog onbekend was, dan kun je haar gewoon nog steeds bereiken met hetzelfde nummer. Gek hè?

BRON: MARIECLAIRE.CO.UK, BEELD: BSR AGENCY

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook