In deze jurk van Margot Robbie zit bijna 700 uur werk

700. Uur. Werk.

Lees ook

Dat er bij awardshows veel tijd wordt besteed aan iedereens uiterlijk en outfit is bekend, maar bijna zevenhonderd uur werk voor één jurk is wel heel enthousiast. 

LEES OOK: Zien: Dochter Kylie Jenner (1) krijgt peperduur verjaardagsfeest

De Australische actrice Margot Robbie straalde in een jurk van Chanel. Modeblad Vogue schrijft over de bijzondere jurk dat er bijna zevenhonderd uur nodig was om deze bijzondere creatie te maken. De reden daarvoor is dat de jurk uit 157.000 verschillende stukjes bestaat, waaronder pailletten, parels en edelstenen. Het uiteinde van de mouwen en de rok is gemaakt om een zeemeerminachtige look te creëren. 

Chanel

De schitterende jurk werd een paar weken geleden voor het eerst gezien tijdens de Haute Couture Paris Fashion Week. Margot Robbie's oog viel op deze creatie (wat wij snappen, want hij staat haar beeldig) en ze koos daarbij ook nog voor Chanel oorbellen en twee witgouden Chanel ringen van 19 karaat.

Speciaal

Margot was overigens niet de enige die iets speciaals aan had waar veel werk in heeft gezeten. Lady Gaga droeg een halsketting van 237 onregelmatig geslepen diamanten waar Tiffany & Co meer dan een jaar werk aan heeft gehad. 

BRON: VOGUE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook