Marokko: kroonprins Hassan is leuk opgedroogd!

Hij moet nog zestien worden en vertegenwoordigt zijn land al internationaal.

Lees ook

Kroonprins Hassan is nog maar vijftien en vertegenwoordigt zijn vader al in het buitenland. Take note, beoogd troonopvolgers.

Het is deze maand een komen en gaan van royals in Marokko, allemaal op bezoek bij koning Mohammed VI. Vandaag en morgen zijn koning Felipe en koningin Letizia van Spanje er, over tien dagen worden de Sussex'jes verwacht. En dat is op zich al leuk, maar het levert ook een verhoogde frequentie in kroonprins Hassan-sightings op.

Jammer genoeg is er geen nieuws over de schimmige verdwijning van zijn moeder Lalla Salma die van het royal toneel is verdwenen, naar verluidt vanwege een scheiding. Hier het gezin, inclusief Hassans zusje prinses Khadija, in gelukkiger tijden. 

Khadija timmert trouwens ook leuk aan de weg en scoorde onlangs haar eerste cover.

Lalla Salma's afwezigheid wordt opgevangen door de zussen van de koning (in het midden prinses Lalla Hasnaa)…

…én zoals gezegd door Hassan, die al sinds 2015 steeds vaker aan de zijde van zijn vader verschijnt. Rechts de broer van de koning, prins Rachid.

Hassan vertegenwoordigt hem ook al in het buitenland. De kroonprins was namens Mohammed VI aanwezig bij de uitvaart van prins Jean van Frankrijk. En stond tussen prins Albert van Monaco en oud-koningin Sofia van Spanje alsof het de normaalste zaak van de wereld was. We zien het zijn collega-troonopvolgers nog niet zo snel doen, kudos.

 

Foto's © Moroccan Monarchy, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook