Fergie komt op tegen online misbruik, krijgt wind van voren

Lezers zijn het er totaal niet mee eens.

Sarah Ferguson, de ex van Britse prins Andrew, is helemaal klaar met online misbruik. Ze heeft een open brief aan Hello Magazine geschreven waarin ze het probleem ter sprake brengt. Nu krijgt ze de wind van voren.

LEES OOK: Fergie: 'Ik vermoordde mezelf met zelfhaat'

Met de open brief probeerde Fergie de problemen van online misbruik aan te kaarten, maar op Twitter krijgt ze veel commentaar. "Houd je erbuiten, vrouw. York's moeten zich niet mengen in dit gevecht. Houd je mond", reageert een gebruiker op de hertogin van York. Rude!

Negativiteit

Fergie vindt de negatieve reacties onder haar brief ontzettend jammer. "De reacties onder een artikel op een nieuwssite over mijn betoog is een open riool geworden. Hiermee onderstrepen ze alleen maar wat ik duidelijk probeer te maken", reageert ze.

Beledigingen

De hertogin van York bekijkt zelf nooit de beledigende comments op sociale media of nieuwswebsites, en dat is volgens haar maar beter ook. "Neem een kijkje op zo’n website, en je zult buitengewoon beledigende commentaren zien die niet alleen gericht zijn op publieke figuren, maar ook op andere internetgebruikers. Zelfs de meest verschrikkelijke vormen van seksisme, racisme en homofobie zijn aan de orde van de dag." 

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws