Deze gastheer uit Friends verdient jaarlijks nog bakken geld met zijn rol

En hij speelde er maar twee afleveringen in.

Lees ook

Kun jij net als wij alle Friends afleveringen ondertussen meepraten? Dan herken je deze man waarschijnlijk ook nog wel. Hij speelde maar twee afleveringen in de serie, maar verdient daar nog jaarlijks 2000 dollar mee.

LEES OOK: Wedden dat jij dit gedeelte van de Friends-intro al je hele leven fout zingt?

Het vervelende lachje van Janice, de humor van Joey en Phoebe die Smelly Cat zingt. We kunnen er allemaal geen genoeg van krijgen en kijken het nog dagelijks. Doordat de serie nog steeds zo'n groot succes is, verdienen de acteurs en actrices er nog steeds ongelooflijk veel geld mee. Zo speelde Vincent Ventresca eens twee afleveringen lang het vriendje van Monica. Je denkt misschien dat twee afleveringen niets oplevert, maar hij krijgt er jaarlijks nog steeds 2000 dollar (€1.765) voor.

Rijk

'Op de set wilde ik het liefst vrienden worden met David Schwimmer, die Ross speelde', vertelde hij eens in een interview met Vogue. 'Maar hij was totaal niet geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe mensen.' Toch hoeft hij hier niet zo erg over in te zitten. Aan The Guardian vertelde hij over het geld dat hij heeft gekregen en nog steeds krijgt voor zijn bijrol. 'Iedere keer dat ik een cheque ontvang, denk ik: wow, de hoofdrolspelers moeten echt rijk zijn. Ik verdien zo’n 2000 dollar per jaar aan heruitzendingen van de serie, en ik zat maar in twee afleveringen.' Makkelijk verdienen dus!

BRON: VOGUE.COM.AU, THE GUARDIAN, BEELD: YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook