Grammy Awards 2019: niet zonder slag of stoot

Gisteravond vond de 61ste uitreiking van de Grammy Awards plaats. 

Lees ook

Gisteravond vond de 61ste uitreiking van de Grammy Awards plaats. Dit ging niet zonder slag of stoot.

LEES OOK: Ariana Grande weigert naar de Grammy's te komen

Het blijft de meest prestigieuze muziekprijs, waar menig beginnende artiest van droomt om die ooit te mogen ontvangen. Toch had de 61ste uitreiking een andere feeling dan voorheen. 

Uitreiking

Enkele artiesten zoals Kendrick Lamar, Childish Gambino en Ariana Grande weigerden op te treden tijdens de show. Childish Gambino was de grote winnnaar van de avond, maar kwam zijn Grammy's niet ophalen. Drake werd tijdens zijn speech voor het winnen van 'Best Rap Song' door reclame onderbroken, 'een foutje achteraf' van de Grammy's. Wel heel toevallig, aangezien hij in zijn speech awardshows afkraakte. 

Cardi B was toch wel de ster van de avond. Zij won als eerste vrouwelijke rapper 'Best Rap Album'. Lady Gaga sleepte ook enkele prijzen binnen, onder andere voor 'Best Solo Performance'. Extra leuk: Michelle Obama verraste het publiek met een speech over haar liefde voor muziek. 

Looks

Ondanks alle commotie rondom de uitreiking, zagen de celebs er weer tip-top uit. Wij hebben onze favoriete looks op een rijtje gezet (think pink!).

@gallery(285)

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook