Anna Nooshin krijgt de wind van voren

Er zijn maar weinig positieve reacties te lezen onder haar nieuwe Youtube-video.

Lees ook

Anna Nooshin probeert na enkele maanden het wekelijkse ‘vloggen’ weer op te pakken. De Youtubester uploadde maandenlang onregelmatig nieuwe content en liet weinig van zich horen, wat haar fans niet kunnen waarderen.

LEES OOK: Anna Nooshin bevestigt relatie met intieme foto

Eindelijk pakt Anna het vloggen weer op. Toch zijn er maar weinig positieve reacties te lezen onder haar nieuwe Youtube-video.

Connectie verloren

Zo zijn veel van haar vaste kijkers de band met Anna kwijtgeraakt. “Lieve Anna, ik denk dat hetgeen er in je privé-leven is gebeurd, dat ervoor heeft gezorgd dat veel mensen de connectie zijn verloren. Het is net als een vriendin die opeens een relatie krijgt en dan van de aardbodem verdwijnt. Na een tijdje komt ze terug en dan ergens hoopt ze dat de vriendschap nog hetzelfde is”,  schrijft Youtube-gebruiker Sara. 

Opvallend is dat meerdere negatieve reacties over Anna’s nieuwe vrienden en relatie gaan. “Je probeert zo erg weer normaal en leuk te doen maar je bent veel te nep geworden. Met al je oppervlakkige vrienden”. “Je vriend is zo een creep echt niet normaal.” Oei…

Inspirerende vrouw

Ondanks de vele negatieve berichten zijn er genoeg fans die het voor de presentatrice opnemen. Reacties als “Je straalt echt met je nieuwe liefde, zo cute” en “Zo goed bezig Anna, je bent zo'n sterke inspirerende vrouw, lekker knallen met wat je echt leuk vind om te doen!” zijn te lezen. En zo is het maar net!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nassim Zeta (@sirzeta) op

BRON: YOUTUBE, BEELD: INSTAGRAM, BSR

Laatste nieuws

Zie ook