Jan Versteegh begint eigen oppascentrale in Amsterdam

En het is eigenlijk best handig.

Lees ook

Jan Versteegh heeft een 1-jarig dochtertje en wordt over een paar maanden voor de tweede keer vader. Een groot wonder natuurlijk, maar de kinderen hebben ook de juiste oppas nodig. En omdat Jan niet iedereen zomaar toevertrouwd als babysitter, begint hij zelf een oppascentrale. 

LEES OOK: Kimberley Klaver in verwachting van eerste kindje

De oppascentrale van Jan komt in Amsterdam en gaat 'Lulu's Nanny Network' heten, vernoemd naar Jan's dochtertje Lulu Keesje. Jan en zijn vrouw Dieuwertje verwachten samen nog een kindje, maar durven ze niet zomaar naar een niet-gespecialiseerde oppas te brengen, wat eigenlijk ook best logisch is.

Voorwaardes

Bij de oppascentrale in Amsterdam komen enkel mensen te werken die minimaal een EHBO-diploma speciaal voor kinderen op zak hebben en daarnaast ook nog gecoacht worden. 'Zo kun je met een gerust hart aan het werk, een avondje weg of even lekker sporten', vertelt hij op zijn website. Goede business! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve ouders, wees gerust. De hulp is nabij! Vanaf vandaag zijn wij namelijk online met: Lulu's Nanny Network! Een oppascentrale met geschikte en betrouwbare nanny's die alle kennis en ervaring hebben. Lulu's Nanny Network biedt de oplossing waar ik als ouder vaak tegenaan loop. We kennen het allemaal: je hebt een oppas nodig voor een avondje uit, of krijgt een spoedtelefoontje van je werk, maar je zoekt ook naar de vaste vertrouwde nanny voor je kinderen. De oppascentrale begint in onze hoofdstad en zal daarna uitbreiden door het hele land. Maar, we zijn nog niet compleet! Dus ben of ken jij een nanny die aan de slag wil gaan bij Lulu's Nanny Network? Meld je dan aan via de link in bio! #vooralleouders #weesgerust #jantotherescue #nanny #oppas #lulusnannynetwork

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

BRON: LULU'S NANNY NETWORK WEBSITE, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook