Kimberley Klaver in verwachting van eerste kindje

En het lijkt niet helemaal gepland te zijn.

Lees ook

Kimberley Klaver en haar vriend Michel verwachten in augustus een kindje te krijgen. Voor de actrice is dit haar eerste kind, maar voor vriend Michel zal dit zijn vierde worden.

LEES OOK: Binnenkort tweede kindje voor André en Monique?

Kimberley is nu ongeveer een half jaar samen met haar vriend, maar ze kende hem al zeker vijftien jaar. Aan RTL Boulevard vertelt Kimberley over haar zomerbaby. Ze laat wel weten dat ze het geslacht van de baby liever geheim houdt.

Ongepland

De baby was niet echt gepland, maar omdat het stel zo verliefd is en ze het al wel over een gezin hebben gehad, komt het niet ongelegen. 'We wilden dit samen, maar misschien later, in 2020. Omdat we wel het plan hadden, ben ik toch wel al gestopt met anticonceptie. Binnen twee dagen was ik al zwanger. Heel bijzonder!' vertelt Kimberley.

Trouwen

Kimberley en Michel wonen al een tijdje samen en kijken er enorm naar uit om te verhuizen, aangezien hun huidige huis een beetje klein is voor nog een baby en hun hond. Er is nog geen sprake van een bruiloft, maar zeg nooit nooit. 'Eerst dit, ik wil namelijk niet trouwen tijdens de zwangerschap. Maar ik geloof nog steeds in de liefde, dus het is niet ondenkbaar dat dit gaat gebeuren.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook