Geweldig nieuws voor Chantal Bles’ dochtertje

En dat op wereldkankerdag.

Na tien maanden lang strijden tegen een tumor heeft het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos, Jada, eindelijk goed nieuws gekregen.

LEES OOK: Verdriet bij Kluivertjes om verlies hondje

Vorig jaar in juni kreeg het gezin van Chantal Bles een grote klap te verduren toen bekend werd dat er bij dochtertje Jada een tumor was gevonden met uitzaaiingen. Tussendoor kregen ze nog te maken met veel tegenslagen en werd in juli Chantal's tweede kind Josh geboren. Ontzettend dubbel allemaal dus. De 3-jarige Jada werd geopereerd om de tumor te verwijderen en vervolgens onderging ze bestralingen en chemotherapie.

Trots

Op Instagram houdt Chantal haar volgers op de hoogte en daarom plaatste ze gisteren dan ook een foto van het geweldige nieuws dat ze kregen. 'Vandaag is het wereldkankerdag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! We zijn er stil van… wat een emotie! Wat een ontlading! Na tien maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als een pauw zijn wij op onze Jada', dit schreef de styliste bij haar foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws