Heftige tweets over Meghan Markle houden gemoederen bezig

Meghan Markle heeft het op social media zwaar te verduren.

Lees ook

Meghan Markle heeft het op social media zwaar te verduren. Hoe vriendelijk ze ook glimlacht en geïnteresseerd is in de goede doelen die ze bezoekt, een groep trollen maakt haar genadeloos af onder hashtags als #Megxit.

LEES OOK: 5 momenten waarop Meghan ieders hart stal

Racistische tweets

Meghan wordt onder andere uitgemaakt voor heks, zwarte weduwe of hoer. Ook zou ze volgens het groepje Meghan-haters helemaal niet zwanger zijn. ''Op sommige dagen lijkt ze witter en op andere dagen zwarter. Moet beslissen welk ras ze wil zijn als ze wakker wordt'', is een van de heftige en zeer racistische commentaren.

Politie

De venijnige commentatoren betwijfelen of ze echt gestudeerd heeft (ze is afgestudeerd in internationale betrekkingen en theaterwetenschap) en of het pakje Smint dat op een foto in haar auto te zien was betekent dat ze betaald wordt voor product placement. Anderen verwijzen ronduit naar onthoofdingen van vroegere Engelse royals.

Kensington Palace maakte deze week bekend dat er overuren gemaakt worden om al het venijn van de social media te behandelen. Sommige mensen worden geblokkeerd, anderen aangegeven bij de politie. En na het zien van de schrikbarende tweets, zijn deze maatregelen zichtbaar hard nodig!

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook