Bikinifoto Katja Schuurman houdt de gemoederen flink bezig

Katja Schuurman is niet vies van een steamy foto

Lees ook

Katja Schuurman is niet vies van een steamy foto. Ze lijkt zich dan ook niets aan te trekken van het commentaar dat ze soms krijgt. Al was de kritiek deze keer zó heftig dat zelfs haar moeder zich ermee bemoeide. 

LEES OOK: Katja Schuurman lijdt al jaren aan ernstige dwangneurose en vertelt er over

Bikinifoto

De foto waar het om gaat, is een bikinifoto van Katja. Op het eerste gezicht een normale strandfoto, maar wie goed kijkt ziet dat rechterborst van de brunette wat hoger zit dan haar linker. En vooral de mannen raken niet uitgepraat over het hoogteverschil. Hoewel dat ons niet meer dan logisch lijkt, aangezien ze haar ene borst tegen een palmboom drukt.

Moeder 

Een aantal vrouwen vindt dat Katja de kritiek had kunnen verwachten. De kritiek werd zo buitensporig dat Katja's moeder Sonja haar te hulp schoot. "Hoeveel zielige types die hier hun ongevraagde en sneue meningen geven, hebben zelf een fijn leven? Misschien kan hun eigen spiegelbeeld uitkomst brengen… Overigens, lieve groet voor iedereen, maar vooral aan mijn lieve, mooie en intelligente dochter!"

Vriendinnen

Katja's vriendinnen nemen het ook voor haar op. Zo schrijft model Kim Feenstra: "Het lijkt nu net alsof wij vrouwen ons zouden moeten verstoppen en niet 100 procent onszelf kunnen zijn of trots op ons lichaam kunnen zijn op alle vlakken, omdat er een paar mannen hun eigen gedrag of emoties niet onder controle kunnen houden. Valt een beetje in de trant van: wanneer je een rokje draagt, vraag je erom om ‘lastig gevallen’ te worden." Ze vervolgt: "Er zijn genoeg mensen (vrouwen, mannen) die wel respectvol kunnen omgaan met het zien van een paar lichaamsdelen." En zo is dat maar net!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Mexico, with love… ? #boomknuffelen #katjawashier

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

BRON: GRAZIA, BEELD: STEF NAGEL

Laatste nieuws

Zie ook