Royal Boob: volgende keer toch maar een hemdje?

Les 1 op de prinsessenschool: trek nooit iets doorzichtigs aan.

Lees ook

Heb je als Koninklijke Hoogheid overal aan gedacht, vergeet je toch nog hoe verdomd fel de flitslichten van de fotografen zijn…

Arme royals, altijd maar aan het zwoegen voor volk en vaderland. In warme zaaltjes, zodat je niet aan een borstrok moet denken. En dan ook nog al die flitslichten op je dunne kasjmier truitje – dat moet een keer misgaan, natuurlijk. Deze zeven royals lieten allemaal meer van zichzelf zien dan vermoedelijk de bedoeling was.

Lady Amelia Windsor is als model niet de meest preutse, maar dit onthullende rode lopermomentje schuurt toch wel behoorlijk met haar plekje op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping The Colour.

Kroonprinses Mary van Denemarken zat er op zich keurig bij, het is de heer naast haar die geen beste beurt maakt met zijn gegluur naar de kroonjuwelen. Maar je ziet toch dat ze wou dat ze haar decolleté iets hoger had laten maken.

Prinses Diana worstelde in 1981 in de auto al om haar zedigheid te bewaren in dit strapless gevaarte, uitstappen was helemaal een precaire handeling.

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert van Monaco, heeft geen titel en kan als vrij burger doen en laten waar ze zin in heeft. Al lijkt deze riante inkijk toch niet helemaal de bedoeling.

Koningin Máxima heeft ook wel eens een momentje waarop bovenkleding en flitslicht niet helemaal lekker samenwerken.

Lady Victoria Hervey is een béétje aandachtsverslaafd, dus vermoedelijk ging ze niet per ongeluk in een panty de straat op. Laat ons eeuwig dankbaar zijn dat ze eronder meer dan een string droeg.

En koningin Letizia van Spanje ging helemaal voor de bijl in haar iets te dunne truitje, met daaronder een zedige beha. Royals, het zijn soms net echte mensen.

 

Foto's © PPE Agency, BSR Agency, PA Pix

Laatste nieuws

Zie ook