5x de leukste plekken om te eten met je Valentijn

Next level liefde.

Lees ook

Het is alweer bijna 14 februari: de dag van de liefde, Valentijnsdag. En liefde gaat uiteraard door de maag, dus hebben we wat toffe restaurants voor je op een rij gezet waar je je helemaal kunt uitleven.

LEES OOK: Hertogin Meghan viert Valentijnsdag alleen om déze reden

MOMO Restaurant, Bar & Lounge 

MOMO Restaurant, Bar & Lounge is al ruim 10 jaar dé plek om op Valentijnsdag je geliefde wat extra aandacht te geven. MOMO pakt dit jaar op 14 februari uit met een speciaal liefdesmenu. Wat dacht je van Tuna Sashimi Set, Unagi & Foie Harumaki en de Wagyu Robatayaki?!  Naast dit speciale menu heeft MOMO Restaurant, Bar & Lounge nog een romantisch dessert toegevoegd die je van 9 tot 15 februari kan proeven, dit dessert is van top tot bodem gemaakt van de lekkerste chocolade en ziet ernaast ook nog eens te schattig uit. Klinkt perfect, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MOMO Restaurant, Bar & Lounge (@momoamsterdam) op

The Duchess

Liefde is… Je lief tijdens Valentijnsdag verrassen met heel veel chocola en royal cocktails. Van 9 t/m 14 februari serveert The Duchess een limited edition van de bekende 'Chocolate Explosion' en verschijnt er, na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, een feestje van roze op je bord. Kan je niet wachten tot de avond en wil je overdag al dicht tegen je partner aan kruipen of misschien je single vriendin verrassen en een hart onder de riem steken? Geen probleem. want tussen 12:30 en 16:00 ben je van harte welkom in de Tea Room voor een uitgebreide Afternoon Tea die ook vanaf het weekend van 9 februari beschikbaar is. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE DUCHESS (@theduchess_official) op

 

Izakaya 

Houdt jouw date ook van de Japanse keuken? Izakaya is de meest exclusieve en stijlvolle hotspot van De Pijp in Amsterdam om je (toekomstige) date mee naar toe te nemen. Izakaya pakt altijd extravagant uit, dus verwacht naast een liefdevolle ambiance, gerechten van top kwaliteit een bruisende sfeer met DJ en vermaak. Trek donderdag 14 februari je mooiste outfit uit de kast, zo zorg je er in ieder geval voor dat niet de gerechten de hoofdrol spelen tijdens je date. Een ding weet je zeker; alleen al met de locatie laat jij je date verblinden. Nu alleen jij nog.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

 

MR PORTER 

Voor het meest romantische restaurant ben je bij het Amsterdamse MR PORTER aan het juiste adres. Deze exclusieve fine dining steakhouse vind je namelijk in een van de mooiste historische gebouwen van de stad. Speciaal voor Valentijn serveren ze de Ross & Rachel cocktail. Terwijl jij een slokje neemt van jouw 'Rachel' en je (toekomstige) liefde geniet van zijn 'Ross' met uitzicht over heel Amsterdam. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporter_official) op

 

THE BUTCHER 

Heb jij tijdens deze commerciële romantische dag nou eigenlijk helemaal geen zin in dit gezwijmel en gekwijl en is jouw Valentijn pas écht compleet met een burger in je ene hand en een crazy milkshake in je andere hand? Geen probleem, bij THE BUTCHER Social Club kun je namelijk terecht voor de enige echte Shakegasm. Ja, je hoort het goed. Een milkshake met aardbeienijs, aardbeienjam, mini marshmallows, slagroom en heel veel snoepjes. Zorg dus dat je met een lege maag op je date verschijnt. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE BUTCHER (@thebutcher_official) op

 

BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook