Beau’s Weekendtips

Verveel je dit weekend weer niet door deze leuke en handige tips.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: 5x sushi restaurants waar je een keer heen moét

1. HEBBEN

SuperCashmere is een nieuw Nederlands initiatief dat voor het eerst topkwaliteit cashmere truien, vesten en sjaals maakt voor een zo goed mogelijke prijs. Alle truien zijn gemaakt van 100% cashmere van witte geiten uit Binnen-Mongolië. Deze staan bekend om de beste kwaliteit. Door deze SuperCashmere krijg jij een extra zacht voorjaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SuperCashmere (@supercashmere.nl) op

2. GAAN

De nieuwe winkel van Wolford is geopend in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam en dit is de eerste plaats waar het internationale bedrijf wordt gelanceerd. Bedrijf Wolford wilde af van z'n stijve en formele imago en verandert naar een merk dat emoties voorop zet en een fantastische boodschap heeft over het nieuwe vrouwbeeld. Ze bieden een volledig nieuwe winkelervaring. Een bezoekje waard dus! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wolford (@wolford) op

3. TEKENEN

Het vergeten kind zet zich dit jaar in om het doorverhuizen van uit huis geplaatste kinderen te stoppen. Duizenden kinderen kunnen niet bij hun vader en moeder wonen om verschillende redenen en worden vervolgens in een ander gezin geplaatst. Dit kan vaak meerdere keren voorkomen bij één kind en dat moet stoppen. Aan de hand van een petitie hoopt stichting het vergeten kind dat heel Nederland tekent. Want wat voor velen vanzelfsprekend lijkt, een liefdevol thuis, is niet voor iedereen het geval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Het Vergeten Kind (@hetvergetenkind) op

4. PROBEREN

Dermatologische wetenschapper Dr. Barbara Geusen was jaren op zoek naar een product voor haar moeilijke huid en heeft vervolgens NOMIGE ontwikkeld en opgericht. Wanneer Barbara jouwe unieke skincare-lijn ontwikkelt, kijkt ze naar je DNA, maar ook krijg je een vragenlijst die gaat over jouw levensstijl. Deze gegevens worden meegenomen in het unieke recept voor het beste skincare product. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nomige (@nomige_skincare) op

5. ZIEN

Kort te bewonderen, dus wees er snel bij: ‘Mode in zwart wit’, gehouden in Museum De Koperen Knop (Hardinxveld-Giessendam). De expo draait om de kleuren zwart en wit, begint in 1947 toen de New Look haar intrede deed en eindigt in het heden. Er zijn kleren, schoenen en tassen te zien van ontwerpers als Frans Molenaar, Givenchy, Natan,Viktor & Rolf, Spijkers en Spijkers, Edgar Vos, Mart Visser en Jan Taminiau. Leuk voor álle fashion liefhebbers, dus niet alleen voor de zwartkijker! 😉 Tot en met 23 februari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Art, Nature & Holiday 3*3 = 9 (@gjansink) op

6. BEZOEKEN

Amsterdam heeft er met restaurant en bar Kluis op de Haarlemmerdijk een aanwinst bij, mét rijke geschiedenis – het etablissement bevindt zich in een oud bankgebouw uit de jaren 20. Wij schuiven er graag aan voor het diner: een tastingmenu van drie tot zes gangen met eigenzinnige gerechten, zoals gekonfijte eendenbout met jam en zandkoekjes, coquilles met koningskrab en beurre noisette en beef wellington met gerookte aardappelpuree en beenmergsaus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KLUIS | Restaurant & Bar (@kluis_restaurant) op

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook