Nicolette Kluijver reageert op geruchten rondom vreemdgaan

De huwelijksproblemen tussen Nicolette Kluijver en haar man Joost, blijken heftiger dan het tweetal eerder misschien deden voorkomen. 

Lees ook

De huwelijksproblemen tussen Nicolette Kluijver en haar man Joost blijken heftiger dan het tweetal eerder misschien deed voorkomen. 

LEES OOK: Nicolette Kluijver en man vechten voor huwelijk na zware periode

Onder spanning

Nadat collega's Wendy van Dijk en Erland Galjaard uit de school klapten over hun problemen, kwam niet veel later het nieuws dat ook het huwelijk tussen Nicolette en Joost onder spanning staat. Al snel kwam de geruchtenmolen op gang, waar verschillende dingen gesuggereerd werden. 

Vreemdgaan

Een van de geruchten was dat Nicolette een scheve schaats gereden zou hebben. In weekblad Story geeft ze een reactie. "Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik vreemd zou zijn gegaan. Dat klopt absoluut niet", aldus Nicolette.

Wat er dan wel precies aan de hand is, houden zowel Nicolette als Joost voor zichzelf. Wel liet hun management eerder weten dat haar ziekte een grote impact heeft gehad op het gezin en daarmee ook haar huwelijk. 

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook