Valentijn: 7 prinsen die nog een prinses zoeken!

Voor het geval je een burggraaf of markies met leuke toekomstperspectieven wilt.

Lees ook

Mocht je voor Valentijn nog een prins of aristo met uitzicht op een tochtig kasteel en diners bij de Cambridge'jes en Sussex'jes willen scoren, déze heren zijn nog vrij.   

Louis Spencer

Louis Spencer (24) is momenteel burggraaf Althorp, maar zal ooit graaf Althorp worden. Hij is het broertje van lady Kitty Spencer, de zoon van graaf Charles Spencer (de broer van prinses Diana) en een volle neef van prins William en prins Harry. Louis groeide op in Kaapstad en studeert momenteel in Edinburgh. Van links naar rechts: zus Eliza, Louis, moeder Victoria en zus Kitty. 

Mateen van Brunei

Prins Mateen van Brunei (27) is een van de vijf zonen en zeven dochters van sultan Hassanal Bolkiah. Hij is zeer sportief aangelegd, houdt roofdieren als huisdier en is een enthousiast polospeler. Mateen studeerde internationale politiek en deed zijn masters aan de School of African and Oriental Studies.

Houdt zich tegenwoordig vooral bezig met paarden, sexy selfies en pouty poseren.

Felix van Denemarken

Felix (deze zomer wordt hij 17) is de tweede zoon van prins Joachim van Denemarken en gaat door het leven als Zijne Hoogheid prins Felix van Denemarken, graaf van Monpezat.

Erg sportief, houdt van auto's en lijkt erg op zijn vader: Felix zou zijn zinnen hebben gezet op de militaire academie en een carrière in het leger. Een aanstaand Officer and a Gentleman, dus. Zijn broer prins Nikolai mag er ook zijn, maar is off the market.   

Charles Manners

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eliza C Manners (@elizamanners) op

Charles Manners (19) is momenteel markies van Granby en studeert Business Management in Newcastle. Links zijn zus Eliza. Ooit wordt hij hertog van Rutland…

…en daarbij hoort Belvoir Castle in Leicestershire.

Je krijgt er zijn hysterische socialite-zussen ladies Violet, Alice en Eliza Manners gratis bij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eliza C Manners (@elizamanners) op

Voor de liefhebbers: er is nóg een broer, Hugo (rechts).  

Constantijn van Griekenland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) op

Constantijn (20) is de oudste zoon van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland. Intimi mogen hem Tino noemen. Hij studeert momenteel in Washington.

De familie heeft geen royal rechten meer in Griekenland, maar is familie van zo'n beetje elke Euroyals, dus netwerkkansen te over. Hier is Tino met zijn zus prinses Maria-Olympia te gast bij tante Margarethe, koningin van Denemarken. Not bad.

Achileas van Griekenland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Achileas-Andreas (wij mogen Achi zeggen) is achttien en woont bij zijn ouders in New York en wil na de zomer gaan studeren in Washington of Boston – daar is hij nog niet uit.

Arthur Chatto

Arthur (over een paar dagen wordt hij 20) is de jongste zoon van lady Sarah Chatto, dochter van wijlen prinses Margaret. Sarah ↓  is het lievelingsnichtje van de Queen.

Arthur is 25ste in de lijn van troonopvolging, dus dat schiet niet op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arthur Chatto (@artchatto) op

Wel is hij hunky, into extreme sporten en dol op zijn hond. Hij studeert in Edinburgh en lijkt het type voor lange hikes door de Hooglanden en daarna knus voor een knapperend haardvuur kruipen.

 

Foto's © ANP, BSR Agency, met dank aan Tatler 

Laatste nieuws

Zie ook