Ariana Grande zet tattoo maar de betekenis blijkt niet wat ze verwacht had

Het is ook eigenlijk wel een grote fout...

Lees ook

Ariana Grande heeft een nieuw nummer uitgebracht, genaamd 7 Rings. Om dit nummer te promoten en om weer iets opvallends te doen, wilde ze de titel van het nummer in het Japans op haar handpalm laten tatoeëren, maar dat ging toch eventjes een beetje fout.

LEES OOK: 15 sterren die wel raad wisten met hun tattoo's over hun exen

De tattoo is niet al te groot, maar de fout valt bij de oplettende kijkers wel op. De Japanse vertaling mist een paar tekens en in plaats van 7 Rings staat er nu shichirin. En een shichirin is een mini-barbecue. 

Kritiek

Ariana plaatste trots een foto van haar nieuwste aanwinst op Instagram, maar werd vervolgens beladen met kritiek en verwijderde de foto meteen weer. De tatoeëerder was wel blij met zijn gezette kunstwerk en heeft de foto nog op zijn Instagram staan.

Reactie

Op Twitter reageerde Ariana op de kritiek. 'Ik ben ook fan van kleine barbecues.' Het leek haar vervolgens toch niet zo lekker te zitten allemaal en daarom komt ze met nog meer uitleg voor de missende tekens. Ze beweert dat de missende tekens bewust zijn weggelaten, omdat ze te veel pijn leed. 'Ik had niet nog een paar tekens kunnen volhouden. Maar de plek waarop het gezet is vervelt heel erg, dus het blijft niet lang zitten. Als ik het te erg ga missen zal ik de volgende keer door de hele tatoeage lijden.' Of we dat nou moeten geloven…

BRON: TWITTER, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook