Prinses Margarita’s ex naar de rechter voor partneralimentatie

En de prinses is totaal niet bang.

Lees ook

Prinses Margarita's ex Edwin de Roy van Zuydewijn meldde vorig jaar dat hij partneralimentatie wil van Margarita. In een interview met Story laat de prinses weten dat ze zich totaal geen zorgen maakt.

LEES OOK: Prinses Beatrix laat zich lekker gaan!

Prinses Margarita vertelt vol zelfvertrouwen: 'Gelooft u mij: ik maak me totaal niet druk over wat Edwin zegt of doet. Het klopt allemaal niet en bovendien is het alweer bijna vijftien jaar geleden dat wij samen waren.'

Margarita heeft haar leven meteen daarna weer opgepakt en is al jaren getrouwd met Tjalling ten Cate en heeft twee dochters gekregen. 'Ik denk ook dat hij wat sneller struikelt dan ik. Ik heb een prachtig ander leven opgebouwd, met een lieve, mooie man. Een man die er voor mij is en mij laat bloeien.'

Liegen

Edwin heeft vorig jaar laten weten dat hij stappen gaat ondernemen en daarvoor heeft hij een advocaat in de hand genomen. Toen de twee in 2006 gingen scheiden had Margarita het financieel niet zo breed en daarom hoefde ze toen geen alimentatie te betalen. Elf jaar later kocht ze wel weer een villa van €1,7 miljoen, die ze zonder hypotheek zo kon afbetalen. Edwin gaat er nu dus 100% van uit dat Margarita in 2006 loog over haar bezit.

Onthullingen

Edwin probeert nu van alles om Margarita aan de grond te krijgen. Hij zou tijdens een interview met EenVandaag nog veel meer hebben verteld over de Oranjes. Margarita hoeft deze beelden zelf niet te zien en wil niet weten wat haar ex heeft gezegd. 'Sterker nog, ik ben beter af als ik het niet weet. Op zijn zachtst gezegd heeft Edwin aangetoond een rijke fantasie te hebben.' En daarbij maakt ze misschien wel de juiste keuze.

BRON: STORY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook