‘Hertogin Kate wil graag een vierde kindje’

Volgens de bron wil hertogin Kate het maar al te graag.

Lees ook

Omdat prins George (5) en prinses Charlotte (3) een onwijs goede band met elkaar hebben, wil hertogin Kate ook een zusje hebben voor prins Louis (9 maanden) die dicht bij zijn leeftijd staat.

LEES OOK: H.K.H. Hoogzwanger en de laatste loodjes

Een bron die dicht bij de hertogin staat, meldt aan magazine New Idea dat hertogin Kate nog een kleintje wil. Omdat prins George en prinses Charlotte zo'n goede band hebben, hoopt ze nog een meisje te krijgen om prins Louis ook zo'n maatje te geven. 

Steun

De bron laat ook weten dat prins William bereid was om mee te gaan in zijn vrouw's ideeën. 'Kate doet de dingen op haar manier, maar William heeft haar altijd gesteund en zal alles doen om haar gelukkig te maken; dat is een belofte die hij deed voordat ze trouwde.' Hertogin Kate lijkt geïnspireerd te zijn door de andere grote koninklijke families.

Gezin

Hertogin Kate vindt het ontzettend belangrijk om er te zijn voor haar man en gezin. 'De simpele waarheid is dat Kate graag thuis wil zijn om voor haar kinderen te zorgen. Ze vindt het leuk om koninklijk te zijn en het publiek te ontmoeten, maar ze wil zware koninklijke plichten zo lang mogelijk uitstellen en moeder zijn is de perfecte weg om dat te doen.'

'Het lijkt misschien een beetje egoïstisch, maar Kate vindt het het belangrijkste om een ​​gelukkig huwelijk te hebben en haar man te ondersteunen. Ze kijkt naar wat er gebeurd is met prinses Diana en Fergie en ze wil zeker weten dat ze een stevige basis en gezinsleven biedt voor haar man en kinderen.' 

BRON: NEW IDEA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook