Kim Kardashian weer in touw voor gevangenen

Kim Kardashian was maandag in de hoofdstad van de staat Californië om te praten over wetswijzigingen rond het gevangeniswezen.

Lees ook

Kim Kardashian was maandag in de hoofdstad van de staat Californië om te praten over wetswijzigingen rond het gevangeniswezen. Ze sprak in de hoofdstad Sacramento met twee politici die een voorstel hebben ingediend om ex-gevangenen die in hun proeftijd zitten hun stemrecht terug te geven.

LEES OOK: Anne Hathaway zat ooit dronken op een vergadering

Kim twitterde een foto vanuit het hoofdkwartier van de staatssenaat en retweette een post van senator Ben Hueso, die daarin vertelt dat de twee ook hebben gesproken over een nieuwe maatregel die werkgevers belastingvoordeel geeft als ze jongeren met een crimineel verleden aannemen.

Trump

Dit voorjaar verleende president Donald Trump een gevangene gratie na een gesprek met Kim. Na de vrijlating van Alice Marie Johnson kondigde de realityster aan door te gaan met haar activisme. Ze liet in september op social media weten: "Het begon met miss Alice, maar toen ik haar zag en de gezichten leerde kennen achter de verhalen van mannen en vrouwen in gevangenissen, wist ik dat ik niet na één geval kon stoppen. Het is tijd voor echte, systematische verandering."

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook