Joëlle Witschge neemt drastische beslissing met verloofde

En dat terwijl ze over een tijdje een kleintje verwacht.

Lees ook

De zwangere Joëlle Witschge is halsoverkop verhuisd naar Zuid-Korea, waar haar verloofde Dave Balthuis een tijdje gaat voetballen bij FC Ulsun. 

LEES OOK: EXCLUSIEF! Joëlle Witschge: 'Kans op zwangerschap was zeer klein'

Shock

Ze was behoorlijk in shock toen haar vriend het nieuws vertelde. Joëlle had geen tijd om er over na te denken en maar twee dagen om haar spullen te pakken. Het model heeft besloten haar avonturen vast te leggen in vlogs. Zo kan haar familie een beetje met haar mee kijken, want die gaat ze vanzelfsprekend erg missen. 

Gewend

De moeder van Joëlle vindt het maar niets dat haar dochter in zo'n korte tijd naar de andere kant van de wereld gevlogen is met een kleintje op komst. "Maar ik zei: mam, jij hebt toch niets anders gedaan?” reageerde ze bij RTL Boulevard. Door de voetbalcarrière van haar vader, vloog ze van jongs af aan ook de hele wereld over. 

De kersverse vlogger laat weten dat haar leven wel even op de kop staat. "Mijn leven is een rollercoaster." En het is ook behoorlijk wennen in een nieuw land. Zo heeft ze behoorlijk last van een jetlag en begrijpt ze niets van de Koreaanse televisie en taal. Gelukkig vrolijkt een Dancing with the Stars-achtig programma haar een beetje op, zo is te zien op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook