Dit zijn ze: de mooiste jurken bij de SAG Awards

Sommige zien er gewoon altijd prachtig uit...

Lees ook

It's awardseason and we love it! Dit keer werden de SAG Awards uitgereikt (Screen Actors Guild Awards) en die zijn gewonnen door Glenn Close en Rami Malek. Buiten de prijzen en het hele evenement om liepen er ook sterren bij die een prijs verdienden voor hun outfit. 

LEES OOK: Glenn Close en Rami Malek winnen SAG Awards

1. Shay Mitchell

Shay, die we kennen van Netflix serie 'YOU' en 'Pretty Little Liars' zag er prachtig uit. De sexy, zwarte Ester Abner jurk staat haar enig. En die grote knot op haar hoofd kan ze ook gewoon makkelijk hebben. 

2. Glenn Close

71-jarige Glenn Close won de prijs voor beste filmacteur. Eerder won de actrice al een prijs bij de Golden Globe Awards. Glenn verschijnt ook deze keer weer in een prachtig wit pak waarin ze jaren jonger lijkt.

3. Sophia Bush

In de grote Monique Lhuillier jurk straalt Sophia Bush als geen ander op de rode loper. De bijpassende cape om haar heen maakt de outfit compleet. Staat hij haar niet beeldig?

4. Emily Blunt

Zou er ooit een evenement komen waar Emily Blunt er niet geweldig uitziet? De actrice verscheen deze keer op de rode loper met een opvallende, felroze Michael Kors jurk. Daarbij droeg ze pumps van Sam Edelman, een clutch van Jimmy Choo en sieraden van Forevermark. 

5. Lady Gaga

Ook Lady Gaga was weer van de partij. Ze koos voor een witte Dior Haute Couture jurk met hoge split. De haarkleur paste deze keer ook weer perfect bij haar outfit. 

6. Robin Wright

Deze 'House of Cards'-actrice was genomineerd voor beste actrice in dramaseries. Ze verscheen in een lange zwarte Oscar de La Renta jurk met split en diep decolleté dat haar prachtig staat. Hierbij koos ze voor bijpassende Jimmy Choo hakken.

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook