Samantha Markle gaat los op halfzus Meghan

De Sussex'jes en Kensington Palace wachten ongetwijfeld met angst en beven af.

Lees ook

Potentiële bestseller, anyone? Samantha Markle gaat een boekje open doen over de hertogin van Sussex en heeft daar meteen twee delen voor nodig.

De werkjes gaan 'In the shadows of the Duchess I en II' heten en Samantha wil ermee bewijzen…

…dat er geen enkele grond is voor de stelling dat Meghan jaren geleden al met haar naasten zou hebben gebroken.

"Jullie zullen genieten van de foto's in mijn boek, die alle vuile roddels van gemene trollen die beweren dat we geen leven samen hebben gehad zullen weerleggen," zegt ze. "Er zijn de meest vreselijke dingen over onze vader en mij beweerd, het is tijd voor de waarheid."

Het was een kwestie van wachten voor Samantha een aanbod zou krijgen voor een boek. Hoewel ze zich soms verrassend genuanceerd uitlaat over haar halfzus en haar vaak zelfs online verdedigt, is Markle tegelijk hevig gefrustreerd dat Meghan alle contacten met de familie in het algemeen en hun gezamenlijke vader in het bijzonder heeft verbroken.

Het is en blijft een enorme inschattingsfout van het hof om de Markles niet uit te nodigen voor het huwelijk van Meghan en prins Harry vorig jaar. Zolang ze zich niet gezien en gehoord voelen, blijven ze ongetwijfeld doorlekken, -morren en -mokken.

Voor de komende weken staan diverse interviews met Samantha gepland, haar boeken komen uit in april, wanneer ook Meghans productie Baby Sussex in première gaat. En als dit een 1 april grap blijkt te zijn van Sam, dan is ie briljant.  

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook