Zo werd Angela Groothuizen bij The Voice aan de kant gezet

Angela werd ingewisseld voor Trijntje Oosterhuis.

Lees ook

The Voice of Holland heeft de afgelopen jaren veel coaches in de rode stoelen gehad. Eén van hen die als allereerste een plekje in een van de stoelen mocht plaatsnemen, was Angela Groothuizen. Toch moest ze na twee jaar alweer plaatsmaken voor Trijntje Oosterhuis. Een beslissing die nogal rauw op haar dak viel.

LEES OOK: Dit is je kans: stel je haarvraag aan Leco!

Thank u, next…

De zangeres wilde graag nog wel even blijven zitten, maar John de Mol besloot haar in te ruilen voor een andere zangeres. Iets wat Angela hem nog steeds kwalijk neemt. Niet omdat hij haar wegstuurde, maar omdat hij het zelf niet durfde te vertellen.

Telefoontje

Voormalige programmadirecteur Erland Galjaard mocht het klusje voor John fiksen. "Hij zei dat John me wilde vervangen door Trijntje. 'Maar ik heb een veel jonger publiek dan Trijn!' zei ik. Hij zei: 'Ik ben het er ook niet mee eens, maar je weet: John…'" Iets wat bij Angela in het verkeerde keelgat schoot. "Alsof je verkering via de telefoon werd uitgemaakt", laat ze in Nieuwe Revu weten.

Toch koestert ze geen wrok tegen de big boss van de televisie en heeft ze naar eigen zeggen nog steeds een zwak voor hem. En hij ook voor haar, zo blijkt wel. Toen de mediamagnaat met The Voice Senior op de proppen kwam, kreeg Angela gelijk een telefoontje. Dit keer wél met goed nieuws!

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook