OMG – zó ken je prinses Maria Olympia nog niet!

Wat een scheutje Schiaparelli al niet kan doen.

Lees ook

Omdat prinses Maria Olympia beschikt over welgeteld twee uitdrukkingen (wezenloos en lusteloos) is het gewoon even schrikken als je haar eens ziet shinen.

De prinses, die ondanks of misschien juist wel dankzij haar gebrek aan expressie een niet onaardige modellencarrière heeft opgebouwd, had duidelijk zin in de modeshow van Schiaparelli tijdens Paris Fashion Week.

Normaal gesproken weet ze niet hoe snel ze moet doorlopen na even glazig om zich heen te hebben gekeken, maar ditmaal stond ze 'aan' en dat stond haar goed! 

Het vrolijke momentje was niet van lange duur, bij Dior was ze alweer in haar vertrouwde gemoedstoestand, inclusief openhangende mond

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Popje werd verder gespot bij Giambattista Valli…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

…en ook daar was ze verbluffend goed in haar hum. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

Wat niet zo gek is als je frontrow terecht komt naast aristo's als Tatiana Santo Domingo (schoondochter van prinses Caroline van Hannover) Bianca Brandolini, Lauren Santo Domingo en Derek Blassberg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DNARoyals (@dnaroyals) op

Het lijkt erop dat de vrolijke versie van prinses Olympia lucratiever is dan de pruilende, want ze sleepte er onder andere een leuke schoenencampagne mee in de wacht. Well played, princess.

 

Foto's © BSR Agency

 

Laatste nieuws

Zie ook