Dit zijn de meest extravagante jurken bij Paris Fashion Week tot nu toe

Paris Fashion Week is weer volop aan de gang en wij volgen het natuurlijk op de voet.

Lees ook

Paris Fashion Week is weer volop aan de gang en wij volgen het natuurlijk op de voet. Grote merken als Chanel, Dior, Givenchy en Giorgio Armani deden weer hun uiterste best om de mooiste, maar ook meest aparte outfits op de catwalk te hebben.

LEES OOK: Zien: Sylvie Meis schittert op Paris Fashion Week

Chanel

Bij Chanel gaan we voor ons gevoel eigenlijk weer een aantal jaar terug in de tijd. De outfits zien er wat ouderwets uit en zijn bijna allemaal wijduitlopend. Alle modellen vielen op door hun hoge, teruggekamde kapsel en donkere ogen. Het was overigens de eerste show sinds 1983 waarbij Karl Lagerfeld (naar het schijnt door vermoeidheid) niet aanwezig was op het einde van de show om iedereen te bedanken. 

Dior

Bij Dior droegen bijna alle modellen op de catwalk een soort zwemhoed met gaas voor het gezicht. Maar goed, dat maakt niks uit als de outfits verder best bloot zijn, toch? Terwijl de modellen de catwalk over liepen werden er voor, achter en naast hen allemaal acrobatentrucs gedaan. #reallifecircus!

Givenchy

Givenchy kon niet achterblijven met grote, aparte outfits. Het modemerk koos deze keer voor of heel veel kleur, of juist enkel zwart-wit. De outfits zijn misschien bedoeld voor een feestje of event, maar wij zien onszelf nog niet als een papegaai met honderden touwtjes rondlopen. Leuk bedacht is het wel. 

Giorgio Armani

Dat Giorgio Armani deze keer met een bepaald kleurenpalette heeft gewerkt is duidelijk. Hoewel sommige outfits van het modemerk heel netjes zijn en je die nog best naar je werk aan kan, zijn er ook genoeg outfits die heerlijk over de top zijn. 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook