Wow: deze BN’ers hebben geen make-up nodig om te stralen

Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit.

Soms is 'n make-uppie helemaal niet nodig in BN'erland. 

LEES OOK: Fans in ban van nieuwe foto Katja Schuurman

1. Angela Groothuizen 

Het is uiteraard wel een verschil maar met of zonder make-up, Angela straalt altijd. Ze geeft er niets om dat mensen haar make-uploos op social media zien. Laatst zei ze zelfs tegen Leco 'Zet me op Instagram, maar ook de voor-foto!!' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

2. Katja Schuurman

Katja heeft bijna altijd een natural make-up look. Je schrikt daarom ook niet als ze eens zonder make-up de deur uit gaat. Een echte natural beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

3. Quinty Trustfull

Je schat Quinty Trustfull waarschijnlijk altijd jonger dan dat ze daadwerkelijk is (47), of ze zich nou opmaakt of niet. Quinty wordt voor de programma's die ze presenteert altijd prachtig mooi opgemaakt, maar als ze het een keer zou laten, zouden wij ons er zeker niet aan storen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

4. Chantal Janzen

Ook Chantal kiest vaak voor de natural look. Nu ze weer een kleintje heeft en iedere nacht een paar keer wakker wordt gemaakt, verwacht je dat ze wallen heeft en er doodmoe uitziet, maar niets is minder waar. Chantal ziet er hartstikke goed uit en straalt als geen ander.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

5. Nicolette Kluijver

Nicolette is echt een prachtige, krachtige vrouw die zonder make-up net zo knap is als met make-up. Nadat ze haar ziekte afgelopen jaar heeft overwonnen, is ze alleen nog maar meer gaan stralen en genieten.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

6. Patty Brard

Patty Brard is afgelopen jaar door een maagverkleining ontzettend veel afgevallen. Ze lijkt toch ook ineens wat jaren jonger. Wij snappen best dat Patty af en toe zonder make-up de deur uit gaat, ze kan het hebben op 63-jarige leeftijd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

7. Geraldine Kemper

We zien Geraldine Kemper vaak op tv of op social media zonder make-up of met een beetje make-up, maar zeg nou eerlijk, heb jij je ooit weleens gestoord aan haar make-uploze gezicht? Geraldine is hét voorbeeld van een vrouw die zonder make-up en met een knot in toch ontzettend knap is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws