Huh? Hertogin Meghan serveert avocado bij de tea

Engeland is niet helemaal overtuigd van de smaak van de avocado aficionado.

Meghan mag dan hertogin van Sussex zijn, in haar hart is ze nog altijd de ultieme Californian Girl die niet zonder avocado's kan.

Al worden die tegenwoordig wel geserveerd op zilveren schaaltjes. Haar goede vriend en visagist Daniel Martin was op bezoek en postte op Instagram Meghans idee van een tea: avocado-toast en chocoladetruffels.

'Terug naar onze Tig-dagen,', schreef Daniel bij de foto, refererend naar de lifestyleblog die Meghan voorheen had. "Bedankt Meghan dat je dit weekend de volmaakte gastvrouw was en nog altijd de avocadotoast-fluisteraar bent. Jammie!" Damn, de Windsors hebben een avocadotoastfluisteraar binnengehaald?!

Uiteraard vond Twitter er meteen van alles van. "Ik heb al miniburgers, kaviaar en sandwiches met komkommer aan de buitenkant bij de tea gezien, maar nog nooit geprakte avocado," huiverde etiquette-expert William Hanson.

En uiteraard waren er types die zelf louter op zelfgekweekte knolrapen leven.

De meeste mensen vonden het er best lekker uitzien, puristen huiverden echter over zoveel 'fletse smaken' bij elkaar. Hoe dan ook, het past bij de gezonde manier waarop Meghan ook vroeger al at. Op haar inmiddels gesloten Insta wemelde het van de hennepzaadjes en sla…

Gezonde lunches (dit is courghetti, Meghan is nogal low carb ingesteld)…

Koolhydraatarme diners (wél een glaasje wijn erbij).

Volkoren toast roosteren deed ze ook in Toronto al…

…en avocado op toast was ook toen al haar lievelingslunch. Dus hoe haar leven ook veranderd is, culinair stijlvast is ze wel, wat je ook van de combinatie geprakte avocado en thee vindt. 

 

Foto's © BSR Agency, Meghan Markle / Instagram

Laatste nieuws