‘Vrienden vrezen voor terugval Britney’

Vrienden zijn bang dat de zangeres weer in een neerwaartse spiraal komt.

Lees ook

De slechte toestand van Jamie Spears, de vader van Britney, baart veel goede vrienden van de zangeres zorgen. Niet alleen om Jamie zelf, maar ook om de gezondheid van Britney. Zij zijn bang dat de zangeres weer in een neerwaartse spiraal terecht komt, mocht de situatie rondom haar vader verslechteren. Dit meldt Radar Online.

LEES OOK: Britney Spears: "Mijn twintiger jaren waren verschrikkelijk"

Britney kampte eerder met een zorgwekkende gezondheid, toen ze in 2007 na haar scheiding van Kevin Federline volledig van het pad raakte en haar hoofd kaal schoor. Ook viel ze een paparazzo aan met een paraplu. Omdat ze geen heldere beslissingen meer voor zichzelf kon maken, besloot vader Jamie zijn, destijds 25-jarige, dochter weer onder zijn hoede te nemen. Hij beheerde haar financiën, zorgde ervoor dat ze in therapie ging en haar leven weer op de rit kreeg.

God

Juist daarom zijn vrienden nu extra bezorgd over Britney's toestand. "Als er ook maar iets gebeurt met deze man…moge God haar bijstaan. Hij betekent alles voor haar," aldus een bron.

Britney cancelde onlangs al haar concerten in Las Vegas om bij haar vader te kunnen zijn, om hem te steunen in deze moeilijke periode van ziekte.

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook