#10YearChallenge: Royal Editie

Het is duidelijk, van fulltime royal zijn slijt je bepaald niet.

Lees ook

Er valt online niet te ontkomen aan #10YearChallenge: mensen plaatsen massaal een foto van 10 jaar geleden en eentje van nu. Dat vraagt om een royal versie: 10 x #10YearChallenge met een kroontje!

Dat de challenge zo'n hit is, komt voort uit het massale verlangen naar nostalgie (dat kweekt sociale verbondenheid). In zo'n eerste maand van het jaar is bovendien de verleiding groot om jezelf eens even te evalueren. En tenslotte past het helemaal in de tijdgeest om jezelf te accepteren zoals je bent, ook met die paar lachrimpels meer. En dat geldt ook voor de Koninklijke Hoogheden, kijk maar.

Máxima

Iets doorleefder, maar nog altijd die sprankel: koningin Máxima heeft nog niets aan charisma ingeboet…

…en ze heeft ook nog altijd laat-maar-waaien-haar. That's our girl! 

Willem-Alexander

Het is onuitstaanbaar, maar de man is amper veranderd. Misschien iets… krachtiger in zijn blik? Je maintiendrai en zo? 

Mary

Kroonprinses Mary van Denemarken heeft in tien jaar tijd wat meer karakter in haar blik gekregen en lijkt bovendien iets te zijn afgevallen.

Mette-Marit en Haakon

Het kroonprinselijk paar van Noorwegen is in tien jaar niet heel erg veranderd: Haakon is nog altijd de hipsterprins en Mette-Marit is misschien een beetje getekend door haar longziekte, maar toch niet op een manier dat je ervan schrikt.

Daniel en Victoria

Zo heerlijk: links de verloving van Daniel Westling (voor de gelegenheid met lenzen) en dolverliefde kroonprinses Victoria die járen op dit moment had moeten wachten, omdat haar vader in eerste instantie niet enthousiast was over haar keuze. Rechts met oudste kind Estelle, Daniel met bril en Victoria nog altijd helemaal happy – mooie liefde van de Zwoyals.

Rania en Abdullah

Koningin Rania van Jordanië is wat strakker gespoten en koning Abdullah is wat grijzer geworden, maar ze kijken nog altijd even innig naar elkaar #CoupleGoals.

Letizia

Links kroonprinses Letizia in 2009, rechts na schandalen, kritiek, verdriet om haar overleden zusje en de Grote Promotie naar koningin-gemalin: de vrouw is van teflon.  

Kate

In 2009 was Kate Middleton nog de vriendin van prins William die destijds nog in het leger zat. Tegenwoordig is ze moeder van drie, hertogin van Cambridge en aanstaand koningin. En niet echt spectaculair verouderd, toch?

Meghan 

Links actrice Meghan Markle in 2009, rechts Meghan, de hertogin van Sussex. Wat een prins en iets chiquere make-up al niet kunnen doen.

Harry

Prins Harry, tegenwoordig de hertog van Sussex, is wél veranderd: links de vrijgezelle losbol, rechts getrouwd man en aanstaand vader van Baby Sussex. En het staat hem goed.

 

Foto's © BSR Agency, koningshuizen assorti.

Laatste nieuws

Zie ook