Déze tentoonstelling van fotograaf Erwin Olaf is het bezoeken waard

Er worden zelfs nieuwe kunstwerken vertoond.

Lees ook

In Den Haag kun je binnenkort een speciale dubbeltentoonstelling bewonderen. Een eerbetoon aan een van de beroemdste fotografen van Nederland: Erwin Olaf. 

LEES OOK: Híer is de trouwjurk van hertogin Meghan te bewonderen! (en nog veel meer royal outfits)

Fotograaf Erwin Olaf, die afgelopen jaren nog prachtige portretten maakte van de royals, wordt dit jaar zestig en is nog steeds net zo goed in wat hij doet. Het Gemeentemuseum Den Haag en Fotomuseum Den Haag hebben daarom besloten een groots overzicht van zijn kunsten te vertonen.

Het werk

Het Fotomuseum gaat zijn liefde voor het werk laten zien en het verschil dat hij doormaakte van een fotojournalist naar digitale beeldmaker en verhalenverteller. Het Gemeentemuseum laat al het werk van Erwin zien van 2000 tot zijn nieuwste kunsten die nog niet eerder zijn vertoond, zoals Palm Springs. Die beleeft in het Gemeentemuseum de première. Met de dubbeltentoonstelling wordt laten zien hoe Erwin zich heeft ontwikkeld tot een van de bekendste en meest geliefde Nederlandse fotografen. 

'Wat ik het liefst wil laten zien, is een perfecte wereld met een barst erin. Ik wil het beeld verleidelijk genoeg maken om mensen mijn verhalen in te trekken, en dan een klap uitdelen', laat Erwin in persbericht weten. De dubbeltentoonstelling is van 16 februari tot en met 12 mei 2019 te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en Fotomuseum Den Haag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erwin Olaf (@studioerwinolaf) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erwin Olaf (@studioerwinolaf) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erwin Olaf (@studioerwinolaf) op

BEELD: GEMEENTEMUSEUM DEN HAAG, INSTAGRAM, ERWIN OLAF

Laatste nieuws

Zie ook