Zoon kroonprinses Mette-Marit koopt liefdesnest

Een huis van bijna 338.000 euro is echt een instapwoning voor een jong stel, toch?

Lees ook

In tegenstelling tot geruchten heeft Marius Borg Høiby niet gebroken met zijn vriendin Juliane Snekkestad. Het stel heeft zelfs samen een huis gekocht, in Tønsberg, de geboorteplaats van Juliane.

En het is geen gekke instapwoning: 123 vierkante meter woonoppervlak op een perceel van 837 vierkante meter. Hij zou er 337.789 euro voor hebben neergeteld, het huis is 'een opknappertje'.

Marius is de oudste zoon van de Noorse kroonprinses uit een eerdere relatie. Hij heeft afstand genomen van het hof en zegt zijn eigen leven als burger te willen leiden.

Dat levert tot nu toe weinig op: studie in Amerika niet afgemaakt, vage stage in Italië, vaag baantje bij een inmiddels ter ziele titel in Londen – niets wat het logisch maakt dat een 21-jarige een hypotheek van drie ton zou kunnen krijgen, dus we vermoeden zomaar dat mama de financiën heeft geregeld. Hoezo, privépersoon, op eigen benen en los van het hof?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Marius Borg Høiby (@marius_borg) op

Marius woont inmiddels niet meer in Londen, maar in Oslo waar hij tot eind februari werkt op de afdeling sales & marketing van woningcoöperatie Selvaag Bolig. Wat hij daarna wil gaan doen is onbekend. Marius zou graag de mode in willen, maar gezien zijn track record op het gebied van werken, is eerst dat huis opknappen misschien zinvoller.  

 

Foto's © BSR Agency, ANP

Laatste nieuws

Zie ook