Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. 'Meghan verklapt favoriete babynaam'
Beetje bij beetje krijgen we steeds meer te horen over de royal baby van hertogin Meghan en prins Harry. In april verwachten zij hun kindje, maar of het een jongetje of een meisje gaat worden, blijft een verrassing. De brunette liet wel aan haar fans weten dat ze deze naam erg leuk vindt. 

2. Royal zwager: James Middleton eindelijk happy?
Het is lange tijd behelpen geweest met James Middleton (31), het broertje van Kate, hertogin van Cambridge en Pippa Middleton-Matthews. Maar hij lijkt nu toch zijn draai te hebben gevonden.

3. Deze peuter vroeg hertogin Kate wel iets héél speciaals
Hertogin Kate was op bezoek in een tuin in Engeland om vogelhuisjes en pizza's te maken met basisschoolleerlingen. Terwijl de pizza's werden gemaakt kon een kind het niet laten om de hertogin een ietwat bijzondere vraag te stellen.

4. Verdrietig: prinses Stéphanie neemt afscheid van vader
Het was een trieste dag voor kroonprinses Stéphanie van Luxemburg, die haar vader graaf Philippe de Lannoy naar zijn laatste rustplaats moest brengen. Hij is 96 jaar geworden.

5. Royal modemissers: het kan de beste overkomen
Daar sta je dan, je land te vertegenwoordigen. Batterij fotografen voor je, vlekken op je jurk, schoen muurvast tussen de stenen. Royals zijn soms nét echte mensen. 

BEELD: BSR AGENCY

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook