Sylvie Meis deelt emotioneel verhaal met ’10 Years Challenge’

Iedereen is in de ban van de 10 Years Challenge. Beroemde celebs en BN'ers delen een foto uit 2008 en een foto uit 2018, en zetten deze ter vergelijking naast elkaar. Vrijwel iedereen doet mee,  zo ook Sylvie Meis.

Lees ook

Iedereen is in de ban van de 10 Years Challenge. Beroemde celebs en BN'ers delen een foto uit 2008 en 2018, en zetten deze ter vergelijking naast elkaar. Vrijwel iedereen doet mee,  zo ook Sylvie Meis.

LEES OOK: Zien: Sylvie Meis en vriend genieten van liefdestrip

Borstkanker

Maar in tegenstelling tot de meest hilarische verhalen die men onder hun transformatie schrijft, is de 10 Years Challenge voor de blondine een stuk emotioneler dan bij anderen. Zo werd ze tien jaar geleden gediagnostiseerd met borstkanker, wat haar hele leven vervolgens op zijn kop zette. 

Littekens

"De linkse foto is aan het einde van 2008 genomen, een paar maanden voordat er borstkanker bij mij ontdekt werd. De rechtse foto is tien jaar later. Gezond, gelukkig en ik ben trots op mijn littekens. Sterker dan ooit. Nieuwsgierig en enthousiast naar wat de komende tien jaar me zal brengen", schrijft ze bij de foto. Sylvie kon vervolgens rekenen op veel positieve reacties. "Wat een sterke vrouw" en "Je mag trots zijn op jezelf" is slechts en greep uit de reacties. Bekijk de foto hieronder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook