5x leuke hotspots in heel Nederland

Te leuk om niet naartoe te gaan.

Lees ook

Heb jij een vriendinnenuitje op de planning staan, ga je iets leuks doen met je vriend of heb je gewoon zin om een keer je huis uit te gaan? Dan hebben we weer wat hotspots voor je!

LEES OOK: Hier moet je wezen voor de lekkerste afternoon tea's in Londen

1. Mes Amis, Maastricht

Mes Amis is een wijnrestaurant waar je kunt genieten van heerlijke culinaire hapjes met daarbij de perfecte wijn. Elke maand wordt er een verrassingsmenu samengesteld van vier tot acht gangen dat past bij het seizoen. Het ziet er in ieder geval perfect uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wijnrestaurant Mes Amis (@wijnrestaurantmesamis) op

2. Pluk, Amsterdam

Bij Pluk kun je terecht voor een heerlijke lunch (die er bijna te leuk uitzien om op te eten), maar ook voor de leukste spullen voor je interieur. Voor bijna alles kun je hier terecht. Ga dus gerust een keer langs als je wat spullen nodig hebt. Kun je tussendoor genieten van je lunch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door P L U K ?A M S T E R D A M (@plukamsterdam) op

3. Rooftop bar Bink, Den Haag

Op de vijfde verdieping van Bink36 zit deze rooftopbar. Je kunt hier gezellig een hapje eten en tegelijkertijd genieten van het uitzicht over Den Haag, maar je kunt er ook genieten van een cocktail en een avondje stappen met vriendinnen. Alles is in de stijl van de jaren 50 en dat maakt het zo leuk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bianca Benson (@bianca_benson_design) op

4. Gym & Gin, Rotterdam

Dit leuke restaurant zit midden tussen de sportvelden in. Je wilt hier alleen al naar binnen vanwege het prachtige groene interieur. In het restaurant kun je cocktails drinken, maar aan de andere kant van het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten. Zaterdag toevallig vrij? Dan heb je geluk, er staat dan ook een DJ achter een draaitafel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gym & Gin Rotterdam (@gymandgin.rotterdam) op

5. Eve, Tilburg

Eve staat voor 'Eten voor eten'. Dit houdt in dat een deel van de opbrengst naar het World Food Programme gaat. In dit restaurant met wederom een prachtig interieur, kun je terecht voor een borrel en een snack, maar ook voor een goedgevulde lunch. De kaart is erg gevarieerd en ook voor de vega klanten is er genoeg te eten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Astrid Jeulink (@astridjeulink) op

BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook