Deze peuter vroeg hertogin Kate wel iets héél speciaals

En haar reactie is perfect.

Lees ook

Hertogin Kate was op bezoek in een tuin in Engeland om vogelhuisjes en pizza's te maken met basisschoolleerlingen. Terwijl de pizza's werden gemaakt kon een kind het niet laten om de hertogin een ietwat bijzondere vraag te stellen.

LEES OOK: Grappig! 20 hilarische anekdotes over de Queen & Co

Gespreksonderwerp was: ieders favoriete pizza-topping.  Rebecca English, de koninklijke correspondent van The Daily Mail plaatste een video op Twitter waarin het jongetje een vraag stelt aan Kate: 'Heeft de koningin ooit pizza gegeten?' Hertogin Kate antwoordde daarop: 'Weetje, dat is zo'n goede vraag, ik weet het niet. Ik weet het niet, misschien zal ik het de volgende keer dat ik haar zie vragen?'

Charlotte & George

Weer een ander kind vroeg waarom hertogin Kate's kinderen prinses Charlotte en prins George niet mee waren. De hertogin legde uit dat de kinderen op school zaten. 'Ze zouden heel graag komen en dit met jullie doen. Ze zullen heel verdrietig zijn dat ik hier met jullie allemaal pizza's maak en dat ze hier niet zijn geweest', vertelde ze. Alle basisschoolleerlingen van St. Jude St. Paul hebben de hertogin ook nog verrast met een paar cadeautjes. Ze gaven een pot honing en versierde appels met handgeschreven teksten. Leuk om te zien, toch?

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook