Patty Brard nog zeker drie jaar te zien bij RTL

En ze heeft leuke dingen in het vooruitzicht.

Lees ook

Van Patty Brard zijn we voorlopig nog niet af. De tv-presentatrice heeft een driejarig contract getekend bij RTL en we gaan haar zien in onder andere RTL Boulevard. Dit vertelde Patty zelf in 6 Inside.

LEES OOK: Martijn Krabbé moet verder bij RTL zonder maatje Wendy

Patty vertrok in 2017 bij SBS 6. Voor RTL deed ze al snel daarna van alles, zoals het progamma Hotter Than My Daughter. 'Bij RTL zagen ze ook wel dat mijn kracht bij human interest ligt, en naast Hotter Than My Daughter hadden ze nog wat anders voor me liggen: ik word showbizzdeskundige bij RTL Boulevard.' Sinds een paar maanden is Patty ook te zien in RTL Late Night met Twan Huys. Ze zit wekelijks bij hem aan tafel als deskundige.

Verleden

De tv-presentatrice is al vele jaren te zien op tv. Vanaf 2013 werkte ze voor SBS 6, voor onder ander Shownieuws. Vier jaar daarna werd ze ontslagen, omdat ze volgens hen niet meer fris en fruitig genoeg was.

Nadat Patty vorig jaar tientallen kilo's kwijt raakte, heeft ze samen met Diederik Jekel een vierdelige reeks VetGelukkig?! gemaakt voor de NTR. En omdat ze nu een contract heeft getekend en nog meer programma's gaat presenteren of bijwonen, kunnen we nog wel een tijdje van haar genieten op tv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

BRON: 6 INSIDE, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook