Fajah Lourens openhartig over liefdesleven

'Ik ben wel weer even genezen van het daten.'

Lees ook

Grazia sprak Fajah Lourens (37) over haar nieuwe boek, haar dieet én waarom ze helemaal klaar is met Tinder.

LEES OOK: Yolanda Hadid zegt vaarwel tegen botox, extensions en implantaten

Zelfacceptatie

Nog meer dan om het reduceren van cellulite, draait haar boek om zelfacceptatie. "De key tot een gelukkig leven zit uiteindelijk niet in dat perfecte lijf, heb ik de afgelopen jaren ontdekt." Fajah zit nu dan ook beter in haar vel dan ooit, en is happy met haar leven, ook al liep haar relatie vorig jaar op de klippen. "In het begin ben ik heel fanatiek gaan tinderen. Maar na een paar dates ben ik er nu wel weer klaar mee."

Awkward

Tinder bleek toch niet haar ding te zijn. "Ik ben twee keer met iemand uit eten geweest en vond dat zo awkward, omdat je afspreekt met iemand die je eigenlijk helemaal niet kent. Eén keer ben ik een drankje gaan doen, toen herkende ik die gast niet eens, dat was helemaal gênant. Daarna dacht ik: dat gaan we dus niet meer doen!"

Genezen

De brunette heeft zich erbij neergelegd dat de liefde vanzelf wel weer komt. "Ik ben wel weer even genezen van het daten. Over een tijdje kom ik vast vanzelf wel weer iemand tegen." Fajah zegt zeker nog open te staan voor een relatie, maar samenwonen ziet ze niet meer zitten. "Ik vind het heel leuk om met iemand te zijn, maar ik hoef niet altijd meer iemand in mijn huis."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Faya Lourens (@fayaofficial) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook