Throwback: 8 beste BN’er bruiloften

Leuk om deze foto's terug te zien, toch?

Lees ook

Tegenwoordig heb je vaak scheidingen of relatieproblemen in het nieuws, maar bij de relaties en huwelijken die al jaren goed gaan, wordt nooit stilgestaan. Wij hebben even gezocht naar een rijtje foto's van BN'ers die een tijdje geleden in het huwelijksbootje stapten.

LEES OOK: Nicolette Kluijver en man vechten voor huwelijk na zware periode

1. Nicolette van Dam & Bas Smit

Bas ging in 2011 al op zijn knieën, maar nadat Nicolette en Bas samen twee dochters hadden gekregen, Lola-Lilly en Kiki-Kate, trouwde het stel in de zomer van 2015 pas. Dit deden ze in besloten kring in een eeuwenoud kasteel in Spanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

2. Marco Borsato & Leontine Borsato

Marco en Leontine waren afgelopen mei alweer twintig jaar getrouwd en zijn nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar en met hun drie kinderen. De twee gaven elkaar het ja-woord in het romantische Venetië. Zagen ze er niet prachtig uit?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

3. Chantal Janzen & Marco Geeratz

Chantal en Marco trouwden in 2014 met elkaar en hebben samen twee zonen. De plechtigheid vond plaats in Amsterdam, maar voor de ceremonie ging het stel met een grote groep mensen naar Londen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

4. Renate & Winston Gerschtanowitz

Renate en Winston bleven gewoon in Nederland voor hun bruiloft en trouwden in Ermelo. Zeven jaar geleden trouwde het stel, maar ze hadden daarvoor al tien jaar verkering. Ook hebben ze twee prachtige zonen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

5. Lieke van Lexmond & Bas van Veggel

Lieke en Bas stapten in 2016 in het diepste geheim in het huwelijksbootje. Dit deden ze in het Italiaanse stadje Siena op een historisch landgoed. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

6. Yolanthe Sneijer Cabau & Wesley Sneijder

Ook Yo en Wes trouwden in Italië. Dat is inmiddels alweer 8 jaar geleden, en ze hielden het niet bij één feest. Het werd een huwelijksfeest van een aantal dagen en de nodige BN'ers waren erbij. Samen heeft het stel een zoontje, Xess Xava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

7. Jim Bakkum & Bettina Holwerda

Jim en Bettina zijn allebei musicalsterren en hebben elkaar dan ook ontmoet op de set van Grease de musical. Eerst voelde het wat raar, omdat Jim pas 19 jaar oud was en Bettina eind 20, maar al snel werden ze een stel. In 2011 trouwden ze, toen Jim 23 was en Bettina 31. Inmiddels verwacht het koppel z'n derde kind.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

8. Patty Brard & Antoine van de Vijver

Patty en Antoine trouwden in 2014 in het prachtige Ibiza. Het stel was toen al negen jaar samen. Voor de bruiloft werd een grote groep vrienden en familie naar het partyeiland overgevlogen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws

Zie ook