Martijn Krabbé moet verder bij RTL zonder maatje Wendy

'Ik ga je heel erg missen'

Lees ook

Wendy van Dijk is afgelopen tijd steeds in het nieuws. Deze keer gaat het niet om haar huwelijkscrisis, maar omdat ze aankomende zomer de overstap van RTL naar Talpa gaat maken. 

LEES OOK: Albert Verlinde: 'Wendy heeft een nieuwe liefde'

De overstap naar Talpa is natuurlijk niet van de hak op de tak gegaan. In Hilversum werd er al maanden over gepraat, maar maandagavond is pas bekend gemaakt dat Wendy komende zomer een televisietransfer maakt. Wendy is al jaren hét gezicht van The Voice of Holland, maar aangezien haar man Erland Galjaard een paar maanden geleden vertrok bij RTL, schijnt het dat ze zich minder gewaardeerd voelde dan eerst.

Triple A-ster

John de Mol vindt het geweldig om Wendy in zijn team te hebben. Hij noemt haar een 'triple A-ster'. 'Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek', laat hij weten in een persbericht. Het is niet bekend hoeveel Wendy gaat verdienen bij Talpa, maar volgens insiders verdiende ze bij RTL €600.000 per jaar. Aangezien haar contract afliep, is de kans groot dat John de Mol haar ook zoiets gaat betalen.

Tegenslag

Voor RTL is het een grote tegenslag dat Wendy vertrekt. RTL-baas Sven Sauvé liet weten teleurgesteld te zijn over het feit dat John de Mol openlijk achter zijn talenten en programma's aan zit bij RTL. Ook voor presentator Martijn Krabbé zal het even wennen zijn. Hij presenteert TVOH al sinds 2010 samen met Wendy en laat via Instagram weten dat hij zijn maatje heel erg gaat missen. We wensen Wendy heel veel succes bij Talpa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

BRON: INSTAGRAM, TALPA STATEMENT, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook