Look Of The Weekend: 6x de opvallendste Critics’ Choice Awards outfits

De celebs hebben weer flink hun best gedaan.

Tijdens de Critics' Choice Awards gaat het voornamelijk om de prijzen die worden uitgereikt voor de beste films, acteurs en actrices. Ontzettend leuk en interessant natuurlijk, maar het is echt geen guilty pleasure om ook gewoon heel benieuwd te zijn naar de jurken die er op zo'n avond worden gedragen. Dit waren de opvallendste:

LEES OOK: Wow: Megan Mullally (Karen uit Will & Grace) ziet er fantastisch uit

Julia Roberts
Julia koos deze avond voor een outfit van Louis Vuitton en sieraden van Messika Paris. De outfit zelf en de kleuren zijn wat simpel, maar de lange zwarte cape met panterprint maakt de look specialer. Maar of we dit nu echt haar allermooiste look vinden… Nope.

Chrissy Teigen
De dag nadat Chrissy Teigen en John Legend het verjaardagsfeestje van John goed hadden gevierd, verscheen het stel samen bij de Critics' Choice Awards. Chrissy droeg een witte jurk met hoge split van Maison Yeya. Staat hij haar niet beeldig?

Glenn Close
Glenn won samen met Lady Gaga de prijs voor beste actrice. Op 71-jarige leeftijd ziet ze er nog ontzettend goed uit in haar Gabriela Hearst outfit. Daarbij koos ze voor Ana Khouri sieraden, Stella Luna hakken en een Edie Parker clutch. We kunnen alleen maar hopen dat wij er op die leeftijd zo uitzien!

Emily Blunt
Ook Emily Blunt was genomineerd deze avond en daarvoor heeft ze haar beste outfit uit de kast gehaald. Een lange, witte Prada jurk vol met zilveren glitters met daaronder Christian Louboutin pumps. Om de outfit compleet te maken droeg ze een zilveren Jimmy Choo clutch en Lorraine Schwartz sieraden. 

Poppy Delevingne
Poppy zag er echt schitterend uit tijdens de Awards. In haar Oscar de la Renta jurk met diepe decolleté en blauwe Kallati diamanten oorbellen straalde ze op de blauwe loper. 

Lady Gaga
Lady Gaga verscheen op de blauwe loper in een strapless dress van Calvin Klein. De jurk is, behalve de lange sluier, ontzettend simpel, maar hij staat haar prachtig. Ook draagt ze vrij simpele oorbellen van het merk Djula. Overigens won Gaga vorige week al een prijs tijdens de Golden Globes, maar ook bij dit evenement was het raak. Ze won de prijs voor beste actrice. En dat snappen we, want wat was ze goed in A Star Is Born…

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws