En wéér stapt iemand op bij Team Sussex…

Meghan's hartelijkheid zou 'onwerkbaar' zijn.

Lees ook

De leegloop in de staf van de hertog en hertogin van Sussex houdt aan. Ook Meghan's vrouwelijke bodyguard houdt het na zes maanden al voor gezien.

Gelukkig voor de hertogin is er ditmaal geen sprake van roddels die haar in een kwaad daglicht zetten. De bodyguard in kwestie – haar naam is onbekend, maar ze was de eerste vrouw binnen Scotland Yard die Chief Protection Officer was binnen de Britse Koninklijke Familie – vindt 'de wens van de hertogin om onder de mensen te willen zijn' nogal uitdagend', zo meldt de Mail on Sunday.

Het gaat om de blonde vrouw achter Meghan die hier spiedend naar het publiek kijkt.

Ze was degene die de hertogin in Fiji daadkrachtig van een markt haalde, toen ze onder de voet dreigde te worden gelopen. 

Meghan was als actrice al wel gewend aan aandacht, maar was ook weer niet zo bekend dat ze 24/7 beveiliging had. Bovendien kon ze gaan en staan waar ze wilde. Voor iemand die als volwassene  jarenlang haar eigen leven heeft kunnen leiden, is het vast een enorme overstap om vrijwel altijd omringd te moeten zijn door andere mensen (dág privacy) en nooit meer iets spontaans te kunnen doen. Voor leden van de koninklijke familie, die er vanaf hun geboorte mee te maken hebben, is dat toch anders.  

De Metropolitan Police’s Royalty and Specialist Protection branch zal vermoedelijk proberen een nieuwe vrouwelijke beveiliger voor Meghan te vinden, met wie het hopelijk beter klikt. Ook Camilla, de hertogin van Cornwall en Catherine, de hertogin van Cambridge, hebben een vrouwelijke beveiliger in hun team. Prinses Diana leidde bovendien wel degelijk een eigen leven inclusief spontane uitstapjes mét haar beveiligers, dus het kan wel.

Het vertrek van de bodyguard volgt op dat van Meghans persoonlijk assistent Melissa Touabti die de werkomstandigheden 'onmogelijk' zou hebben gevonden. Ook privésecretaris Samantha Cohen, al 17 jaar in dienst bij de Windsors, zou op het punt staan om weg te gaan.

Lees ook: 

 

Foto's © ANP 

Laatste nieuws

Zie ook