Royal Make-over: Zara en Mike op chic

Voor een lucratief contract wil de sportieve kleindochter van de Queen best even door de wasstraat.

Lees ook

Wat is er aan de hand met het meest outdoorsy setje van de Windsors? Ergens in de verte horen we een kassa rinkelen.

Zara, dochter van prinses Anne, kleindochter van de Queen, is normaal uit te tekenen in een oude parka en een versleten jeans. Rubberlaarzen eronder, eau de chevaux om haar heen. En wat betreft haar man Mike Tindall mocht je al blij zijn als hij iets anders dan athleisure droeg.

Nou, no more, het stel gaat tegenwoordig op chic. Reden is hun groeiende aantal sponsors die leuk geld in het laatje brengen. Zara kreeg bij haar geboorte op verzoek van haar ouders geen titel, omdat ze vermoedelijk toch nooit op de troon zou komen en ze haar een zo normaal mogelijk leven gunden. Ze is dus een gewoon burger die kan doen en laten wat ze wil.

Maar wel eentje met een heerlijk royal aura, want nauw verwant aan de eredivisie van de Windsors: met kerst liepen ze nog gezellig met oom Charles, de aanstaande koning, naar de kerk… 

… en Zara is ook regelmatig op pad met haar moeder, prinses Anne. Zoiets is erg in trek bij merken die graag een representatieve ambassadeur als gezicht willen. Het helpt dat Zara's broer Peter Phillips dit soort sponsordeals regelt, dus ze kunnen het leuk in de familie houden: zij het geld, hij de commissie. Het is allemaal heel high society, maar dan zonder tiara's.  

Zelfs als het alleen tegen de Windsors aanschurkt, levert het al publiciteit op, dus Zara is een aantrekkelijke partij om uit te nodigen voor een potje polo in Australië …

…wat meteen een leuke gratis vakantie opleverde. Ook Mike als ex-topsporter is in trek.

Hij liet zijn neus rechter zetten om niet al te woest meer over te komen en is inmiddels in het bezit van een partij maatpakken.

Ook Zara heeft een stylist ingeschakeld om haar look wat gesoigneerder te maken voor sponsorevents en het moet gezegd worden: het stel is leuk opgedroogd. Maar ook: nice work if you can get it. 

 

Foto's © ANP, BSR Agency   

Laatste nieuws

Zie ook