Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Huh? Charlotte Casiraghi ontkent breuk
Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren als prinses van Monaco), heeft laten weten dat ze haar verloving met Dimitri Rassam niet heeft verbroken en nog steeds aan het wedding plannen is.

2. Niet alleen Meghan, maar ook Harry is gefrustreerd'
Meghan Markle heeft alles wat haar hartje begeert, en toch is ze volgens bronnen diepongelukkig. En ze is niet de enige.

3. Wil je zien: hertogin Meghan als stylist!
Dus, wat doe je als kersverse beschermvrouw van Smart Works? Als je de hertogin van Sussex bent, steek je de handen uit de mouwen en slaat fluks aan het stylen.

4. Grappig! 20 hilarische anekdotes over de Queen & Co
De Queen als vliegtuigspotter en prins Harry's geslaagde break-out: een selectie uit 'What A Thing To Say To The Queen: A Collection Of Royal Anecdotes From The House Of Windsor' van Thomas Blaikie.

5. Lief! Kroonprinses Mary fotografeert jarige twins
Acht jaar zijn ze alweer, prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken. En om dat te vieren, trakteert hun moeder kroonprinses Mary op zelfgemaakte foto's.

6. 10x koningin Máxima met een glaasje wijn in haar hand
Het mag dan wel januari zijn, champagne en wijn drinken wij het hele jaar door. Net zoals onze koningin. Die heeft namelijk talloze banketten, bezoeken en borrels en om die dragelijk te maken kunnen we ons zo voorstellen dat Majesteit er zo af en toe een glaasje champie inmikt. Daarom hierbij: de allerleukste compilatie van onze Máxima al nippend en proostend op de kiek.

BEELD: ANP, BSR AGENCY, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook