Huh? Charlotte Casiraghi ontkent breuk

Geen relatieproblemen, wel trouwplannen, melden de tortels.

Lees ook

Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren als prinses van Monaco), heeft laten weten dat ze haar verloving met Dimitri Rassam niet heeft verbroken en nog steeds aan het wedding plannen is.

Hoewel Italiaanse, Franse én Spaanse bronnen vol overtuiging hebben gemeld dat het rommelt tussen het setje, meldt Charlotte via woordvoerder Dominique Segall 'dat de geruchten niet op waarheid berusten en alleen dienen om de verkoop van bladen te verhogen door over 'conflicten' te spreken die er niet zijn'.

Ze zouden geen relatieproblemen hebben en nog altijd van plan zijn om later dit jaar te trouwen, en ze overwegen de tabloids die het nieuws brachten, voor de rechter te slepen.

Charlotte en Dimitri hebben allebei een kind uit een eerdere relatie (hier Raphaël, het zoontje van Char)…

…en samen zoon Balthazar (4 maanden). Ze kennen elkaar al jaren en zijn vanaf december 2016 bij elkaar.

Hoewel ze hun verloving nooit formeel hebben aangekondigd…

…leek de verlovingsring die Charlotte in maart 2018 naar het Rozenbal in Monaco droeg een signaal van hun kant dat het menens was.

Hun huwelijk stond voor vorig jaar gepland, maar werd meerdere keren vooruitgeschoven, onder andere omdat Charlotte zwanger raakte. Dat er maar zo zelden een officiële verklaring de deur uitgaat, helpt bepaald niet om speculaties de kop in te drukken.

Afgaand op de oorspronkelijke plannen zou er dit voorjaar voor de wet worden getrouwd in het paleis van Charlotte's oom, prins Albert van Monaco.

Later zou er dan nog een privéfeest volgen bij Dimitri's moeder, die een wijngaard heeft op het Italiaanse eiland Pantelleria. We wachten het af, bij de kleurrijke dames Grimaldi kan het alle kanten opgaan als het op l'amour aankomt, dat heeft de geschiedenis wel bewezen.

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook