Dít zijn volgens onze redactie de beste beautyproducten van nu

Wij geven onze beautygeheimen prijs.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de sombere maanden dus ook. Weg met de glitter en glamour en kom maar door met de nieuwe producten en kleurtjes. In deze koude periode heeft je huid de juiste verzorging nodig en ook de producten die je laten stralen. Onze redactie weet natuurlijk wel wat te gebruiken en daarom geven we jou onze beautygeheimen prijs.

La Mer: Crème De La Mer
Ben jij ook nog steeds op zoek naar de perfecte dag- en nachtcrème die goed hydrateert? Redacteur Charissa Goldapple vindt  Crème De La Mer echt een van de potjes die jij vanaf nu op je nachtkastje moet hebben staan: "Het luxe potje zorgt er daadwerkelijk voor dat je met weinig crème een betere huid zult krijgen. Het is even een flinke uitgave, maar hij is het meer dan waard en doordat je weinig crème gebruikt, gaat het potje ontzettend lang mee."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door La Mer (@lamer) op

Dr Brandt: Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask
Voor dit masker van Dr Brandt hoef je 's avonds of 's ochtends niet uitgebreid de tijd te nemen, aldus Chef Digital Eline. "Je smeert 's avonds een dun laagje op je gezicht voordat je naar bed gaat op en je wordt 's ochtends wakker met een egale, zachte en gekalmeerde huid. In de nacht wordt de huid volledig hersteld en dit masker is daarbij een perfecte ondersteuning. Het doet wat het belooft en dat kan ik zeker niet van alle beautyproducten zeggen!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door dr. brandt skincare (@drbrandt) op

Yves Saint Laurent: Touche Éclat Concealer
Weleens last van wallen of andere onzuiverheden? Vast wel. Dan heeft eindredacteur Marique de tip voor je. "Met de Yves Saint Laurent concealer verdwijnen je wallen als sneeuw voor de zon. Met het kwastje is het makkelijk aan te brengen en geloof me: het zorgt voor goed resultaat. Eigenlijk een toverstaf die je wallen meteen laat vervagen op het moment dat jij dat nodig hebt. Hoe ideaal is dat?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beauty.kiss? (@beauty.kisshk) op

Maybelline: Volum'Express hypercurl Cat Eyes mascara
Adjunct-hoofdredacteur Sandra
vindt dat mascara het beautyproduct der beautyproducten is. Maar dan is het wel de bedoeling dat je de juiste inslaat. "Met de Volum'Express hypercurl Cat Eyes mascara zorg je voor extra volume en een langere, mooie wimper gedurende de hele dag. Een droom voor iedere vrouw, toch?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TZBFACEMIST HERV NAFURA (@lindazainalbeautyhouse) op

Tea Tree: Skin Clearing Facial Wipes​​​​​​​
Vormgever Sascha: "De reinigingsdoekjes van Tea Tree doen goed zijn werk. Je onrustige huid wordt direct verfrist zonder dat je ook maar iets hoeft af te spoelen. Het product is fijn om mee te werken en reinigt je huid op de juiste manier. Doordat het doekjes zijn en ze ingepakt zitten, is het makkelijk mee te nemen en te vervoeren!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door suasoskin.johorbahru (@suasoskin.johorbahru) op

Alcina: Perfect Eyebrow Powder Greybrown​​​​​​
​Wenkbrauwen zijn je visitekaartje en daarom is het belangrijk dat ze de juiste kleur, vorm en breedte hebben. Stagiaire Lucia: "Met deze wenkbrauwpoeder kun je je wenkbrauwen vormen op de manier hoe jij wilt. Met een piepklein kwastje breng je de poeder aan op de punten waar je niet tevreden over bent. En ben je een beetje te ver uitgeschoten met je kwastje? Don't worry, je kan het zo weer weghalen."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ALCINA (@alcina_professional) op

Fudge: Hair Shaper​​​​​​​
De Fudge hair shaper is een heerlijke crème voor zowel mannen als vrouwen die zorgt voor versteviging van het haar, meer volume en een betere conditie. Art director Rick: "Wat voor velen misschien wel een groot voordeel is, is dat hij goed uitspoelt en helemaal niet plakt. Met dit potje doe je wederom heel lang, want ook hier hoef je maar weinig van te gebruiken. Hoe handig?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Express Cut And Colour (@expressdunedin) op

Chanel: Joues contraste poederblush​​​​​​​​​​​​​​
Beauty editor Marjolein: "Deze Chanel blush is een beautyproduct dat in iedere vrouw haar tas moet zitten. Heb jij ook geen kleur in je gezicht, omdat er gewoonweg helemaal geen zon meer schijnt? Deze blush zorgt voor structuur in je gezicht, een gezonde uitstraling en frisheid. Nog een pluspunt: hij gaat eindeloos mee! En het is gewoon een pareltje om op je kaptafel te hebben staan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Parfum?, cosmetics? (@parfum_marianna) op

BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws