Wil je zien: hertogin Meghan als stylist!

'Nog even wat sieraden en dan deze cape - perfect!'

Lees ook

Dus, wat doe je als kersverse beschermvrouw van Smart Works? Als je de hertogin van Sussex bent, steek je de handen uit de mouwen en slaat fluks aan het stylen.

Vandaag maakte Kensington Palace bekend dat Meghan de nieuwe beschermvrouw is van vier organisaties. De hertogin van Sussex krijgt het National Theatre, de Association of Commonwealth Universities (ACU), Smart Works en Mayhew onder haar hoede.

Aangezien er toch een bezoek aan Smart Works op de planning stond, ging ze daar aan de slag. Normaal gesproken is een beschermvrouw iemand die publiciteit genereert en met haar aanwezigheid bij bijvoorbeeld fundraisers voor inkomsten zorgt.

Meghan is echter iemand die de daad bij het woord voegt. Smart Works is een organisatie die die langdurig werkloze en kwetsbare vrouwen helpt terug te keren op de arbeidsmarkt, onder andere met trainingen en door ze aan kleding te helpen waarmee ze representatief naar een sollicitatiegesprek kunnen gaan #zelfvertrouwen.

Meghan dook onmiddellijk de rekken in om Patsy Wardally te stylen…

…en was als kersverse beschermvrouw behoorlijk hands-on, al leek Baby Sussex soms wel een beetje in de weg te zitten. De komende weken bezoekt Meghan ook haar andere patronages, dit is haar echte start als fulltime werkende royal voor de Queen.

 

Foto's © ANP, The Royal Family

Laatste nieuws

Zie ook