Beau’s Weekendtips

Weer een weekend waarin je je niet hoeft te vervelen.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Bella Hadid geeft de gouden tip voor een glowy skin

1. GAAN

Wie is er níet dol op ‘Father & friend’ en ‘Blow me away’ van Alain Clark? Gelukkig komt hij met een nieuw album,‘Closer’, en dat viert hij met een concert in het Amsterdamse Theater Carré op 25 januari. Naast nieuwe liedjes zingt Alain hits en songs uit het televisieprogramma ‘Beste zangers’. Dat wordt swingen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alain Clark (@alainclark) op

2. ZIEN

Klaar met het slechte weer? Verliefd op Cuba is dé romantische komedie van deze winter met onder andere Jan Kooijman, Susan Visser en Abbey Hoes. Een film om weer heerlijk bij weg te dromen naar de mooie, zonnige stranden en het verliefde leven. De film is vanaf 14 februari, valentijnsdag dus, te zien in de bioscoop. Misschien leuk om met je date naartoe te gaan? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Verliefd op Cuba (@verliefdopcuba) op

3. HEBBEN

Michela Panero, drijvende kracht achter het juwelenmerk Rosantica, houdt van natuurlijk materiaal en een onbescheiden mindset. Geen fragiele armbandjes en kettingen, maar robuuste, in het oog springende exemplaren. Zoals deze vette ketting. Like! €440.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door rinnuel.DeGuzman29 (@rinnuel.guzman29) op

4. DOEN

Wil je een ludiek eerbetoon aan jouw Ollie of Garfield? Bestel dan een canvas portret bij Tein Traniello. Op lanimorphe.com zie je precies wat je moet doen (o.a. een foto uploaden en een korte beschrijving geven van je interieur en het karakter van je lieveling). Zeg zelf: véél leuker boven de schouw dan een schilderij van je schoonmoeder! Vanaf €275.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door timmy.my.dog (@timmy.my.dog) op

5. BEZOEKEN

Ontroerende hondenportretten, papier-maché monsters, Japanse prenten met paarden… Na een jarenlang verblijf in het depot is het nu tijd voor de dieren van het Groninger Museum om uit te breken. Van wild tot tam, van groot tot klein, alle beesten doen mee. Het selectiecriterium voor expo ‘Grrrom!’ was simpel: op het kunstwerk staat niet mens of landschap, maar dier centraal. Het (leuke!) resultaat: een gestructureerde beestenboel, soms met een knipoog. Tot en met 31 maart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Groninger Museum (@groningermuseum) op

6. LEZEN

Waarom droeg Hugo Claus giga manchetknopen? Wat zeggen zijn leren racehandschoenen over Harry Mulisch? Arno Kantelberg, ook bekend als stijlpastoor des Vaderlands, buigt zich in ‘De stijl van de schrijver’ over garderobe en accessoires (de Maserati van Jan Siebelink!) van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Nu te koop, €15,-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Uitgeverij Podium (@uitgeverijpodium) op

Laatste nieuws

Zie ook