Dit is het buitenhuis van Harry en Meghan!

Een buitenhuis voor bij je buitenhuis, hoe royaal wil je het hebben?

Lees ook

De Sussex'jes spelen er met hun honden in de tuin, Meghan zit er de laatste loodjes van haar eerste zwangerschap uit en het is een komen en gaan van vrienden zoals de Clooney's: welkom in Great Tew!

Prins Harry en hertogin Meghan wonen nog altijd in Nottingham Cottage, op het terrein van Kensington Palace in Londen. En dat zullen ze blijven doen, tot Frogmore Cottage gerenoveerd is: dat is hun nieuwe residentie in de buurt van Windsor.

Maar omdat elke zelf respecterende royal ook een buitenhuis 'in the country' heeft om zich in alle rust terug te kunnen trekken, huren ze voor twee jaar een fraaie 18de eeuwse cottage in de Cotswolds, op een flinke lap grond om gegarandeerd te zijn van privacy. Ze zouden van plan zijn het huis aan te houden, ook na hun verhuizing naar Frogmore, dat op zich al een buitenhuis is.

Het huis is zo'n 2,5 miljoen euro waard en is vrij ruim omdat de schuur erbij is getrokken. Zo hebben ze de beschikking over  vier slaapkamers, twee keukens (eentje 'upstairs' en eentje 'downstairs', heel chic), een terras, een apart verblijf met nog eens twee slaapkamers, keuken, badkamer en woonkamer voor personeel.

Het is vlakbij Soho Farmhouse, een chique club waar Meghan nogal dol op is en onder andere haar vrijgezellenfeestje vierde. In de Cotswolds hebben veel celebs een buitenhuis, van Kate Winslet tot de Beckhams, het is er landelijk, maar beslist mondainer dan rondom Windsor.

Serena Williams heeft er gelogeerd, Amal en George Clooney zijn ook al eens langs geweest, net als Priyanka Chopra en Nick Jonas. Meghans moeder Doria Ragland is eveneens een paar keer in de buurt gespot.

En zelfs voor de beveiliging is een eigen plek, bij de ingang, om pottenkijkers makkelijk weg te kunnen houden. 

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook